Categories
Finnish Ramblings

Planet Jone -klassikko nro. 4: “Ongelma”

Planet Jone esittää: Planet Jone -klassikko numero 4. Artikkelin lopussa kommenttiraita.

Pentti rakasti tikkareita. Hän rakasti piparminttutikkareita, hedelmätikkareita, salmiakki-, cola- ja suklaatikkareita. Hän rakasti tikkareita, joissa oli kovan kuoren sisällä purukumia. Hän rakasti tikkareita, jotka värjäsivät kielen siniseksi. Hän rakasti isoja, värikkäitä tikkareita ja hän rakasti pieniä, pusseittain myytäviä tikkareita. Pentti ei eläessään ollut kohdannut tikkaria, jota hän ei olisi rakastanut.

Ongelma oli, että Pentillä ei ollut suuta.

Kommenttiraita: Todellisessa Planet Jone -hengessä kaiken muun sekavan jälkeen saatan vielä pahentaa tilannetta kirjoittamalla proosaa vailla mitään selityksiä tahi logiikkaa. Tämä on esimerkki siitä. Tuli kerran junassa mieleen, että minkälainen ongelma olisi ikävä, ja kyllä Pentin tilanne on top kolmessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *