Categories
Finnish Ramblings

Planet Jone -klassikko nro. 6: “Hollywood murskasi suomalaisen”

Planet Jone esittää: Planet Jone -klassikko numero 6. Artikkelin lopussa kommenttiraita.

Niin, että.

Katselin tässä eräänä päivänä opetusohjelmaa vankilapaoista, nimeltänsä ohjelma taisi olla Prison Break (Suomessa tunnettu myös nimellä Pako). Olin tuudittautunut vauvamaiseen onnentunteeseen, perunalastuja napostellen, kunnes yhtäkkiä PAM! PAM! TSIUU! Kaikki reiluus ja oikeudenmukaisuus hävisi räjähtäen maailmasta yhden ainoa kohtauksen aikana.

Nimittäin! Prison Breakin tekijät varastivat röyhkeästi naureskellen itse omin kätösin tekemästäni seikkailupelistä kuvan! Ja käyttivät sitä katsojalukujen paisutteluun! Enkä minä saanut mitään! Muuta kuin perunalastumuruja ympäri olohuonettani!

Etkö usko, vai? Seuraavaksi todisteet.

Erotatko muka alla olevista kuvista, onko kyse hienosta seikkailupelistäni The Breakdown, vaiko rupuisesta tv-sarjasta Prison Break?

todistekappale_a.jpg

Siinä miekkosen auto laukeaa autiomaassa, aiheuttaen kaikenlaisia ongelmia, haasteita ja hassuja sattumuksia. Missä siinä, kysyt? No kummassakin.

Jos et vieläkään usko teoriani paikkaansapitävyyteen, tsekkaa tämä! Prison Break -tv-mahalaskusta nappaamaani kuvaa zoomatessa havainnoin, että Prison Breakin luoja, Paul Scheuring, on jättänyt kuvaan ilkkuvan viestinsä! Ja vielä suomeksi, mikä todistaa, että se oli tarkoitettu JUURI MINULLE!

todistekappale_a_zoom.jpg

Nyyh, maailmassa ei ole oikeutta. Pieniä kiusataan aina. Ja Väyrysen Paavoa.

Kommenttiraita: Tästä vääryydestä olen onneksi jo toipunut, koska Prison Breakin toinen kausi osoittautui kököksi, ja kolmoskaudella tuottajien ote naruista kirposi kokonaan. Hahhaa! Saatanan tunarit! (Okei, olen edelleen katkera, ja edelleen koukussa P-Breakiin, pih.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *