Categories
Finnish Ramblings

Planet Jone virallisesti löydetty!

Vapaa julkaistavaksi heti.

NASA:n virkailija, käytävätilojen siisteydestä vastaava Mr. John Smith on ilmoittanut löytäneensä aurinkokuntamme laitamilta uuden planeetan. Smithin järjestämässä tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että kiertolainen on nimetty Planet Joneksi kuuluisan bloggaajasankari Jonen mukaan. Taivaankappaleella ei ole havaittu älyllistä elämää, mutta sitäkin enemmän nestemäistä diibadaata sekä jälkiä huonon huumorin aiheuttamasta ekokatastrofista. NASA kehottaa kansalaisia tarkkaavaisuuteen ja välttämään suoraa katsekontaktia muukalaisten, jotka väittävät olevansa kotoisin Planet Jonelta, kanssa.

NASA ilmoittaa tutkivansa mahdollisuuksia lähettää planeetalle öljynporaaja Bruce Willisin ydinkärki mukanaan.

God bless us all.

2 replies on “Planet Jone virallisesti löydetty!”

Laatu on säilyttänyt meanwhalessa hiotun tasonsa. En malta odottaa selaimeni sulkemista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *