Categories
Finnish Ramblings

Tapsa Kartsalta

Tapani mukaan oli matkalla seikkailuun, lähijunalla, kun bongasin sivusilmällä asemalla mainostaulun, jossa oli tämä:

Kas, tätä juuri toivoinkin.

En ehtinyt lukemaan tekstiä vaan rekisteröin kuvan: kehitysmaa, likaista, ei ole varaa ehjään paitaan, vaivoin ruokaan. Mitä tekee Kari Tapio? Lähettää logollaan varustettua oheiskrääsää. Pure muovia, kakara. Kuvittelin pojan avanneen kirjeen kaukaisilta mailta innostuneena, ällistyneen hetkeksi, ja todenneen sitten lakonisesti: “Mitä vit-TUA.”

Okei okei, muistan kyllä nähneeni viikkoja sitten telkkarista aiheeseen liittyvän mainoksen, ja ideana oli se, että Tapsan kummilapsi soittelee skittaa ja Karde sitten lähettää kollegalleen plektran. Eli aika sympaattista meininkiä siinä oikeasti haeskellaan.

Anyweissön, Plan-säätiön kummitoiminta on hieno aate, ja koska viisastelin järjestön mainoskampanjalle, on kai oikeudenmukaista, että linkkaan anteeksipyyntönä heidän sivunsa. Kummitoimintaan voit tutustua täällä: www.plan.fi

7 replies on “Tapsa Kartsalta”

Plan säätiön sivuilla Finlandia palkittu kirjailija Kjell Westö kirjoittaa:
>Maailma ei ole mikään pulla, josta voi noukkia rusinat pois ja sitten >sanoa, “tuosta muusta en välitä, se ei oo mun juttu”.

Minä olen sitä mieltä että jos haluaa mussuttaa rusinoita niin mitä varten fiksu mies menee paistamaan niitä pullia alunperinkään!

I Don’t get it….

Terve Jone.

Tuon kummitoiminnnan idea on rahalahjoitukset sinne kohteeseen, ja tuo kirjeiden vaihto on sitten vain oheistoimintaa, jonka avulla lahjoituksen antaja tietää ketä on autettu ja lahjoituksen saaja voi saada tietää tarkemmin kuka lahjoittaja on.

Eli tuo kirjeenvaihto on sivuroolissa tuossa hommassa.

Moi Lexington: Kiitoksia lisätiedosta, arvostan ihan rehellisesti ottaen koko konseptia. Mainoskampanjaa sen sijaan on kohtuu helppo ridikuulata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *