Categories
Finnish Ramblings

I’ll Put on G-String, We’ll Have Wild Sex

Harvemmin sitä pääsee aloittamaan blogi-postauksen noin roskasähköpostilta kuulostavalla otsikolla.

Nettihuutokauppa Ebaysta on kiva ostella kamaa. Kama sinällään on jo itseisarvoltaan kivaa, mutta kivuus yltyy ennenkivahtamattomiin mittoihin parista bonus-syystä:

  • Kama on sillon tällöin pakattu kuplamuoviin, ja kuplamuovin poksauttelu on hauskaa (tämä on yleisesti tunnustettu fakta, joten minun ei kai tätä tarvitse sen kummemmin perusteella. Riittänee, että linkkaan tämän: mysteerilinkki.)
  • Joskus kama on kuplamuovin sijaan pakattu paikallisiin sanomalehtiin, mikä on mielestäni hauskaa. Saa kamaa, mutta pääsee myös tutustumaan kaukaisiin kulttuureihin… Kuten britteihin! Ne asuvat siellä jossain merellä saarella! Hemmetti, SAARELLA! Noh, anywaysson, tänään vastaanottamani kamapaketin mukana oli sanomalehden riekale, jonka skannasin ikuisiksi ajoiksi internettiin. En tiedä mistä lehden jutussa on ollut kyse, enkä haluakaan tietää, koska pidän mieluummin otsikon ja omat mielikuvani. Tässä kyseinen palanen brittikulttuuria, silmiesi edessä:

En muista Hesarissa tätä nähneeni.

Gowddamn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *