Categories
Finnish Ramblings

Joulu, kissat ja kaikki

Planet Jonen matka maailmanmaineeseen on saavuttanut sen pisteen, että fanit soittelevat, ehdottelevat aiheita jutuille ja lähettävät valmista sisältöä. Minähän olen tunnetusti joviaali mies, ja teen kaikkeni fanien eteen. Tässä esimerkiksi kuusivuotiaan ohjelmoijaguru Bristian Chrandtin itse ottama valokuva:

Kissojen perinteisen kurja kohtalo: ihmiset väkisinpukevat humoristisia vaatekappaleita ja sen jälkeen osoittelevat linssillä varustetuilla muovinkappaleilla.

Mjauskaa joulua!

(Oikeastihan pääsin tässä helpolla, ei tarvitse itse panostaa jouluntoivotuksiin, kun käyttää vaan toisten kuvia.)

Muita asioita, jotka ovat viime aikoina pidättäneet minua Planet Joneen linkatun näppäimistön äärestä: flunssa, naiset, putka.

One reply on “Joulu, kissat ja kaikki”

Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !

LOKILIKKA 2008 kilpailun ilmottautuminen on nys si menossa !
Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

NIIN SIT POJAT (kollit) KANS LIIKKEELLE ! Teitille on ihan oma homma, meinaan viästinviäjinä ja kannustajina ja siältähä voi löytää tyttöystävänki !
=)

Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

– Viisikko –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *