Categories
Finnish Ramblings

Planet Jone vastustaa Guantánamoa

Lisäsin tuonne etusivun oikeaan laitaan linkin, jota kaikkien olisi syytä klikata. Siitä pääsee Amnestyn kampanjasivulle, jonka päämääränä on Guantánamon mielivaltavankilakompleksin sulkeminen ja puolueettoman oikeudenkäynnin takaaminen kaikille sinne suljetuille.

Gitmon selleissä istuu pahimmillaan jo seitsemättä vuotta väkeä ilman tietoa syytteistä, oikeudesta tai siitä, kuoleeko sinne loukkoon. Näiden vuosien jälkeen moni siellä jo toivoo, että niin kävisi, pikaisesti.

On siellä tottakai pahoja(kin) ihmisiä, mutta ei tässä helvetti soikoon enää keskiajalla eletä. Ihmiskunnan pitäisi kehittyä eikä taantua, vaikka kuinka tekisi valtaa ja oman käden oikeutta mieli.

Tämä postaus ei tarkoituksella sisältänyt huumoria.

One reply on “Planet Jone vastustaa Guantánamoa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *