Categories
Finnish Ramblings

Väkisintunkeutujat postiluukulla

On taas tullut SE aika vuodesta. Tiedättehän? Puut huutavat metsässä tuskaansa, kun niitä kaadetaan turhuuden tähden. Käytävillä haisee painomuste. Joku hihittää maanisesti rapussa. Luukusta työntyy paksuja esineitä, vaikka ei haluaisi.

Jep, puhelinluettelot tulevat, vaikka niitä ei enää käytä edes Veikko-Matti, 67v, Rajamäeltä. No okei, Veke saattaa vielä käyttää, mutta Veksu onkin vanha luddiitti ja muutenkin hankala tapaus.

Paperille painettu lista ihmisistä ja numeroista oli ihan kiva silloin, kun piti olla jotain kättä pidempää, jolla hätistellä dinosauruksia kauemmaksi. Nykyään on olemassa ihanuus nimeltä internet, ja siellä on niin kutsuttuja ha-ku-ko-nei-ta. Tämän lisäksi on olemassa nu-me-ro-pal-ve-lu. Ja Go-o-glema-ps. Muitakin saitteja on.

Pääkaupunkiseudulla vallitsee edelleen kaksinkertainen älyvapaus mitä tulee puhelinluetteloihin, sillä niitä pakkosyöttää kaksi eri firmaa niin että tyrä rytkyy matkalla paperinkeräyslaatikolle. Kreisiä!

Nyt asiaan tulee muutos: Täten julistan Planet Jonen puhelinluettelovapaaksi alueeksi. Aion tulostaa oveen kissan kokoisen kyltin, jossa kieltäydyn vastaanottamasta tätä turhaketta. Apua kylttien tulostamiseen saa esimerkiksi tältä sivustolta:

Kun ei niin ei!

Ja Facebookin ystävät voivat purkaa tuskaansa vertaisryhmälle tässä gruupissa:

http://www.facebook.com/group.php?gid=6024262098&ref=nf

Puhelinluetteloihin kuluvat puut voisi käyttää paremmin esimerkiksi vaarnoihin. Siltä varalta, että vampyyrit hyökkäävät.

One reply on “Väkisintunkeutujat postiluukulla”

Epäilen että kyseessä on jokin korkeamman luokan salajuoni sillä ei ole mitenkään mahdollista että puhelinnumeroita on luettelossa juuri sen verran että möhkäle mahtuu postiluukusta.

Ostaisin heti jos tarjolle tulee sellainen luukku josta ei mahtuisi kuin kortit ja yhden sivun tiedoitteet; kuten valitukset naapureilta. Pakko kai se on myös laskut ottaa vastaan vaikken haluaisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *