Categories
Finnish Ramblings

Rambo tappaa talossa ja puutarhavälinekaupassa

Siis. Meille kaikillehan on selvää, että kaikkein kovin jätkä on Rambo. Asiat ratkeavat nimittäin pyssyllä, veitsillä (nimenomaan Rambo-puukolla) ja muskeleilla. Se on yks ja sama mitä lässynläätä sivari-viherpiipertäjät jauhavat maailmanrauhasta ja hyvyydestä ja kissavideoista. Kun M-60 laulaa tuutulauluaan, mies tuntee olevansa mies.

Siinä pojille pureksittavaa! Ja siinä!

Edellisestä Rambo-elokuvasta on vierähtänyt kohtuulliset 20 vuotta, mutta nyt Stallone palaa taas valokeilaan, ja tulee elokuva nimeltään, no, Rambo. Ja LA Timesin toimittaja on todistanut, että se on parasta Ramboa ikinä! Nimittäin! Rambo tappaa siinä enemmän ihmisiä kuin koskaan ennen. Seuraavana todisteena ns. meisinkitaulukko. (Muista klikata isommaksi, jotta näkyy.)

Toivottavasti vitonen pistää paremmaksi!

Suomen elokuvateattereihin Rambo tulee rankaisemaan 22. helmikuuta. Kannattaa ehkä jättää naiset ja lapset kotiin.

One reply on “Rambo tappaa talossa ja puutarhavälinekaupassa”

“Number of bad guys killed by Rambo with his shirt off: 0” Taitaa jäädä katsomatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *